Lezingen

Mijn lezing Hooggevoelig en succesvol, de basis is liefde voor jezelf die ik november 2014 in Zaandam gaf, was een hartverwarmende ervaring. Het was heerlijk om met geïnspireerde mensen uit te wisselen over wat succes nou eigenlijk ten diepste voor sensitieve pioniers betekent. Dat bleek niet te maken te hebben met status, beroemdheid en materiële welstand, maar veel meer met gelukkig zijn, doen wat bij je past, passie van binnenuit, charisma, authentiek zijn, je hart volgen, van waarde zijn, blij zijn met jezelf, je verbonden voelen. En… met positief durven afwijken!

Uit reacties bleek dat er in andere delen van het land ook veel belangstelling is voor deze lezing. Als er mensen zijn die er zin in hebben om dat te organiseren en er ook een goede ruimte voor weten: als je me uitnodigt, kom ik graag.

 

Ik heb het afgelopen decennium meer dan 100 lezingen gegeven over allerlei aspecten van hooggevoeligheid. Ik streef ernaar, niet alleen informatie over te brengen, maar ook een atmosfeer te scheppen die helend is. Dat maakt dat er veel diepgang is en dat er veel persoonlijke ervaringen gedeeld worden. Vaak hoor ik na afloop dat er zo'n weldadige rust was.

Ik ben niet iemand zijn die vertelt hoe het zit en dan goede raad geeft. Ik weet maar al te goed dat hooggevoelige mensen omkomen in de goede raad van anderen en dat het er juist om gaat dat ze diep van binnen gaan voelen wat hun eigen waarheid is en wat hun eigen antwoorden zijn. Ik laat zien hoe het bij mij werkt en hoe ik tot mijn keuzes kom, zodat anderen zich af gaan vragen hoe het dan bij hen werkt. Zo ontstaat er keer op keer een bijzondere chemie. Mensen reageren ook op elkaar. En vaak zijn er mensen bij die heel waardevolle aanvullingen hebben. Ik ben namelijk niet de enige die een hoop te melden heeft. Het is vaak een wonder van synchroniciteit hoe mensen bij zo'n gelegenheid samen worden gebracht.