Actueel

 

Boeken

De vijfde druk van Het geluk van Hooggevoeligheid is uit!

Hetgelukvanhooggevoeligheid

Het is nu dertien jaar geleden dat Hooggevoeligheid als uitdaging uit kwam. De afgelopen maanden las ik het opnieuw, en het was verbazend actueel voor me. Hier heb ik echt wat aan, dacht ik. De nieuwe en geactualiseerde druk in een nieuw formaat verschijnt op 16 juni. Deze versie is onder meer uitgebreid met het resterende deel van Hooggevoeligheid als Levenskunst.(Het andere deel staat in de nieuwe uitgave van Hooggevoeligheid als kracht). Je kunt het boek hier bestellen. Het kost € 9,99.

  Cover Hooggevoeligheid Als Uitdaging

 

Van de nieuwe versie van Hooggevoeligheid als kracht  is inmiddels de tweede drukverschenen.

 

Webinar over zacht werken 

Op 15 mei gaf ik samen met Ellen de Lange-Ros een webinar over zacht werken. Hard werken is een norm die in het westen heel belangrijk is. Als je aan mensen vraagt hoe het met ze gaat, is het eerste antwoord vaak: Druk, druk, druk. Zelfs bij mensen die geen betaald werk (meer) hebben. Druk, stress, het hoort erbij. Maar is dat wel zo fijn? En, is dat ook de enige strategie om aan de kost te komen? Ellen schreef hier een boek over een andere manier: Een zaak van zacht werken  en ze deed dat in romanvorm. Je kunt je gemakkelijk identificeren met een van de hoofdpersonen. In het webinar interviewde ik haar over haar boek. Er hadden zich ruim 200 belangstellenden aangemeld. Klik op het plaatje om naar de opname van het webinar te gaan. 

   video webinar

Voor mijn fans heeft Ellen een mooi aanbod: je kunt gratis het eerste hoofdstuk van Een zaak van zacht werken downloaden en lezen.

Download hier het eerste hoofdstuk

De prijs van het boek is €20, inclusief verzendkosten. Ik vind het heel fijn als je het boek via mij bestelt, want dan krijg ik ook een percentage van de winst.

Bestel hier het boek

Ellen de Lange schreef ook het boek Een zaak van fans. Deze roman laat zien hoe de hoofdpersonen een zaak met echte fans opbouwen en slim online media inzetten, waardoor ze goed geld verdienen en sneller groeien met hun bedrijf.

Download hier gratis het eerste hoofdstuk

Bestel hier het boek

Problemen met betalen? Neem contact op met Info@faxion.nl